ERUDIO zasebna gimnazija

O šoli

ERUDIO izobraževalni center je bil ustanovljen leta 1993. Center vključuje zasebno gimnazijo, srednjo šolo, višjo šolo in visoko šolo. Je zasebni zavod, ki nudi različne strokovne, poklicne, srednješolske in višješolske izobraževalne programe. Stremijo k izvajanju inovativnih metod učenja in se zavzemajo za individualni pristop pri pridobivanju izobrazbe. ERUDIO zasebna gimnazija želi dijake pripraviti na prihodnost. Pomaga jim pri razvoju osebnostnih in drugih kompetenc, jih usmerja v prilagodljivost, ustvarjalnost in lateralno razmišljanje. Temeljne vrednote, ki jih spodbujajo, so spoštovanje, medsebojno zaupanje in spodbujanje različnosti. Osnovni motivi za ustanovitev ERUDIO zasebne gimnazije so znanje, uspeh, partnerstvo in individualne posebnosti. Temelji pedagoškega pristopa, ki so značilni ze ERUDIO zasebno gimnazijo, so motivacija, partnerski in spoštljiv odnos, povezanost generacij, individualizirano izobraževalno delo, strokovno delo ter uspeh in zadovoljstvo mladih.

Število vseh dijakov: 144

Število vseh profesorjev: 20

Drage dijakinje, dragi dijaki!!

Zadnja šolska leta so bila zanimiva in so nas pošteno preizkusila. Tudi v naslednjem šolskem letu se bomo soočali s spremembami in se bo potrebno prilagajati različnim nenapovedanim situacijam.

Je že tako, da živimo v svetu, polnem sprememb in temu se je potrebno čim bolj fleksibilno prilagoditi. Ker vem, da vam v tem obdobju življenja ni lahko in da vas poleg šole zanima še precej drugih stvari, se na Erudio zasebni gimnaziji trudimo, da vam ta leta olajšamo. Olajšamo predvsem v tem, da znanje pridobivate v prijetnem in spoštljivem okolju. V okolju, kjer imate vsi možnost, da pokažete vse svoje talente, vse svoje prednosti, kjer prevzemate odgovornost za svoja dejanja, kjer ste lahko to, kar ste.

Kaj pričakujem od vas?

Da zagrabite priložnost z obema rokama, požirate in vračate znanje, prevzemate odgovornost, uporabljate svoje sposobnosti in talente na vsakem koraku ter da gojite vrednote, kot so spoštovanje, iskrenost, poštenost, znanje, …

Kaj pa vi lahko pričakujete od nas?

V prvi vrsti spoštovanje, znanje, izkušnje, pogovor, ljudi, ki vam bodo prisluhnili in vam stali ob strani.

Vsem skupaj želim, da bo to šolsko leto minilo brez večjih pretresov in da ostanemo zdravi. Naj bo to prekrasno leto, polno znanja, novih znanstev, izkušenj in prelepih trenutkov.

Barbara Fortuna, ravnateljica ERUDIO zasebne gimnazije

Multimedija

 

Multimedija

 

Predstavitev programov

GIMNAZIJA (GIM)

Trajanje programa v letih: 4

Pridobljen naziv: gimnazijski maturant/gimnazijska maturantka

Program gimnazije dijake pripravlja na opravljanje splošne mature in na nadaljevanje izobraževanja na univerzitetni ravni. Dijake prav tako spodbuja k razvijanju osebnih spretnosti in veščin, ki so temeljne za nadaljnjo karierno ter življenjsko pot.

Ojoj ...

… ta ustanova žal še nima virtualnega sprehoda.

Kako do nas?

Kako do nas?

Kontaktni podatki

Naziv kontaktaTelefonska številkaE-naslov
Info 01 500 86 80 gimnazija@erudio.si
Tajništvo 01 514 28 04 info@erudio.si
TRR: SI56 0233 0001 2513 194

Vodstvo šole

Dimitrij Miklič

Direktor ERUDIO izobraževalnega centra

Barbara Fortuna

Ravnateljica ERUDIO zasebne gimnazije

Uradne ure: po predhodnem dogovoru preko e-naslova

Karmen Kulašić

Tajništvo

Uradne ure: vsak delovni dan od 8.00 do 11.00

Ana Varjačič

Svetovalna služba
vir: https://www.erudio.si/