Politika zasebnosti

Politika zasebnosti za spletno stran srednjesole.aktualno.si

 

Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, katere podatke zbiramo, kako jih uporabljamo in kako jih varujemo. Prosimo, da natančno preberete našo politiko zasebnosti, da boste vedeli, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki.

 

Zbiranje osebnih podatkov

Srednjesole.aktualno.si zbira osebne podatke le na podlagi vaše izrecne privolitve. Ko se prijavite na našo spletno stran, zahtevamo vaše ime, e-poštni naslov in druge podatke, ki so potrebni za prijavo.

 

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke, ki jih zberemo od vas, uporabljamo za zagotavljanje storitev, ki jih zahtevate, in za izboljšanje naših storitev. Uporabljamo jih tudi za obveščanje o novicah in dogodkih na srednjesole.aktualno.si.

 

Vaše osebne podatke bomo uporabili tudi za namene statistike, izboljšanja kakovosti naših storitev in za zagotavljanje skladnosti s pravnimi obveznostmi.

 

Razkritje osebnih podatkov

Vaši osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primerih, ko je to nujno za zagotavljanje storitev, ki jih zahtevate, ali ko je to zahtevano s strani zakonodaje.

 

Varovanje osebnih podatkov

Srednjesole.aktualno.si se zavezuje k zaščiti vaših osebnih podatkov. Uporabljamo tehnične in organizacijske ukrepe, da preprečimo nepooblaščen dostop do vaših osebnih podatkov, zlorabo in izgubo podatkov.

 

Spremembe politike zasebnosti

Srednjesole.aktualno.si si pridržuje pravico do spremembe te politike zasebnosti. Prosimo, da občasno preverite to stran, da boste vedeli, kakšne spremembe smo uvedli.

 

Kontakt

Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede zbiranja, uporabe ali varovanja vaših osebnih podatkov, nas prosimo kontaktirajte na e-poštnem naslovu urednistvo@srednjesole.si

 

Zadnja sprememba: 17. februar 2023.

Inštitut Mediapro

Založnik mreže Aktualno.si
informativni dnevi, srednje šole, izobraževalne smeri, izbira poklica