Pogoji uporabe

Pogoji uporabe za spletno stran srednjesole.aktualno.si

S tem, ko dostopate do spletne strani srednjesole.aktualno.si, se strinjate s spodaj navedenimi pogoji uporabe. Če se s temi pogoji ne strinjate, prosimo, da spletno stran zapustite.

Vsebina spletne strani

Vsebina spletne strani srednjesole.aktualno.si je informativne narave in se lahko spreminja brez predhodnega obvestila. Srednjesole.aktualno.si si pridržuje pravico do spreminjanja ali umika vsebine spletne strani kadarkoli brez predhodnega obvestila.

Omejitev odgovornosti

Srednjesole.aktualno.si ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne napake ali netočne informacije na spletni strani. Uporaba spletne strani je na lastno odgovornost.

Srednjesole.aktualno.si si pridržuje pravico do spremembe, umika ali blokiranja dostopa do spletne strani kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Intelektualna lastnina

Vsa vsebina, ki se nahaja na spletni strani srednjesole.aktualno.si, je zaščitena z zakonom o avtorskih pravicah in drugimi pravicami intelektualne lastnine. Vsakršna uporaba ali razmnoževanje vsebine spletne strani brez dovoljenja srednjesole.aktualno.si je prepovedana.

Zunanje povezave

Spletna stran srednjesole.aktualno.si vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki so v lasti in upravljanju tretjih oseb. Srednjesole.aktualno.si ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino teh spletnih strani.

Spremembe pogojev uporabe

Srednjesole.aktualno.si si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev uporabe kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Prosimo, da občasno preverite te pogoje uporabe, da boste vedeli, katere spremembe smo uvedli.

Kontakt

Če imate kakršnakoli vprašanja o teh pogojih uporabe, nas lahko kontaktirate na e-poštnem naslovu info@srednjesole.aktualno.si.

Zadnja sprememba: 17. februar 2023.

Inštitut Mediapro

Založnik mreže Aktualno.si
informativni dnevi, srednje šole, izobraževalne smeri, izbira poklica