Zamislite (si) prihodnost

ZAMISLITE (SI) PRIHODNOST

Zavod Bob vabi na delavnice “Zamislite (si) prihodnost”!

 

Sklop delavnic je namenjen razpravi ter izmenjavi sredstev in idej o tem, “kako si zamisliti drugačen svet in prihodnost”.

 

“Če želimo ustvariti drugačno družbo, si jo moramo najprej zamisliti.” Bodimo iskreni, ko razmišljamo o prihodnosti, se nam ta ne zdi tako čudovita. Podnebje se spreminja, okolje je poteptano, vojne in konflikti so brez konca … Toda zakaj ne bi poskušali razmišljati zunaj okvirjev?

 

Namen delavnic je razmišljati zunaj temačnih obdobij, ki so nam predstavljena, ter izpostaviti pozitivne, inovativne in upanja polne možnosti za trajnostno prihodnost, tako iz fikcije kot iz realnosti.

 

Prva delavnica je splošna, naslednje pa lahko obravnavajo bolj specifične teme, odvisno od izbire in idej udeležencev. Udeležba je brezplačna in odprtega tipa za vse.

 

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. Prijave potekajo preko spletnega obrazca. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z delavnico, pišite na betemps.mila@gmail.com.

 

Aktivnosti so za udeležence brezplačne in jih sofinancirata Mestna občina Ljubljana in Urad RS za mladino.

 

Vir: Zavod Bob

Delite s prijatelji!

Novice srednjih šol

PONEDELJKOV POGOVOR PUNC

PONEDELJKOV POGOVOR PUNC

Mladi zmaji Bežigrad začenjajo z novimi delavnicami "Ponedeljkov pogovor punc" - toplo vabljena vsa dekleta, stara med 12 in 18 let.   V varnem in podpornem okolju se boste sproščeno družile, izmenjavale mnenja in odpirale zanimive teme, o katerih se ponavadi ne...

0 Comments

Uredništvo:

Srednjesole.si

Srednja šola se predstavi:

Šolski center Slovenj Gradec – Gimnazija

Šolski center Slovenj Gradec – Gimnazija

Poklic se predstavi:

Polagalec tapet

Polagalec tapet

Smer se predstavi:

GASTRONOMIJA IN TURIZEM – PT

GASTRONOMIJA IN TURIZEM – PT

Novice iz uredništva:

KATERE JE TVOJA NAJLJUBŠA BARVA IN KAJ POVE O TEBI?

KATERE JE TVOJA NAJLJUBŠA BARVA IN KAJ POVE O TEBI?

Barve lahko pomembno vplivajo na naš način razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Naša najljubša barva pa lahko ogromno razkrije o naši osebnosti.   Nekateri imajo raje tople, drugi hladne barve. Različne barve lahko vzbudijo posebna čustva in spodbudijo močne...