Plaža

TVOJI DNEVI NA PLAŽI BODO S TEMI DEJAVNOSTMI NEPOZABNI!

Topli sončni žarki na tvoji koži, pomirjujoč zvok valov in slani lasje, ki valovijo v vetru. Dnevi na plaži so zares nekaj posebnega.

 

Toda poleg klasičnega sončenja in čofotanja v vodi, obstajajo še mnoge druge dejavnosti, s katerimi bodo tvoji dnevi na plaži še bolj zabavni in nepozabni!

 

Odbojka na mivki

 

Poišči soigralce za tekmo odbojke na mivki! Odbojka je super način, da se razgibate in vključite še malo zdravega tekmovalnega vzdušja. Številne plaže imajo igrišča za odbojko, lahko pa prinesete tudi svojo mrežo in žogo.

 

Peščeni gradovi

 

Poišči svojega notranjega ustvarjalca in zgradi peščeni grad! Umetnine iz peska so prava paša za oči, pa še zabavno jih je graditi.

 

Nabiranje školjk

 

Plaža ima mnogo skritih zakladov. Sprehodi se ob obali in razišči, kaj skriva. Nabereš si lahko nekaj morskih spominkov in opazuješ čarobnost narave.

 

Branje

 

Kaj je boljše od sprehajanja po domišljijskih svetovih – če pa lahko to počneš na plaži, je sprostitev zagotovljena. Poišči dobro knjigo ali poseži po e-bralniku in poišči udoben kotiček, kjer boš lahko v miru sanjaril_a.

 

Plaža

 

Snorkljanje

 

Razišči pisan in bogat podvodni svet! Zanimive ribice ter morske rastline te bodo nedvomno očarale. Potrebuješ samo dihalko, masko in plavuti.

 

Vodni baloni

 

Boj z vodnimi baloni je zabaven in osvežujoč način, da se ohladiš in uživaš v smehu s prijatelji ali družino. Le kdo bo zmagal?

 

Piknik

 

Pripravi okusen piknik s svojimi najljubšimi prigrizki in pijačami. Okrepčilo po plavanju in sončenju bo zagotovo prijalo.

 

Sončni zahod

 

Zaključi popoln dan z opazovanjem sončnega zahoda. Poišči prijeten kotiček in opazuj, kako nebo spreminja barve, ko sonce zahaja. Sprosti se, razmisli o svojem dnevu in ustvarjaj nove spomine!

Delite s prijatelji!

Novice srednjih šol

PONEDELJKOV POGOVOR PUNC

PONEDELJKOV POGOVOR PUNC

Mladi zmaji Bežigrad začenjajo z novimi delavnicami "Ponedeljkov pogovor punc" - toplo vabljena vsa dekleta, stara med 12 in 18 let.   V varnem in podpornem okolju se boste sproščeno družile, izmenjavale mnenja in odpirale zanimive teme, o katerih se ponavadi ne...

0 Comments

Uredništvo:

Srednjesole.si

Srednja šola se predstavi:

Šolski center Ravne na Koroškem – Gimnazija

Šolski center Ravne na Koroškem – Gimnazija

Poklic se predstavi:

Poslovni sekretar

Poslovni sekretar

Smer se predstavi:

GOZDARSKI TEHNIK – SSI

GOZDARSKI TEHNIK – SSI

Novice iz uredništva:

KATERE JE TVOJA NAJLJUBŠA BARVA IN KAJ POVE O TEBI?

KATERE JE TVOJA NAJLJUBŠA BARVA IN KAJ POVE O TEBI?

Barve lahko pomembno vplivajo na naš način razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Naša najljubša barva pa lahko ogromno razkrije o naši osebnosti.   Nekateri imajo raje tople, drugi hladne barve. Različne barve lahko vzbudijo posebna čustva in spodbudijo močne...