Počitniški program

“HENGAJ Z NAMI”: POČITNIŠKI PROGRAM ZA NAJSTNIKE IN NAJSTNICE

Na Društvu za preventivno delo pripravljajo počitniški program POLETNE »MLADINSKE DELAVNICE« namenjen vsem najstnikom in najstnicam (3. triada OŠ)!

 

Program se bo izvajal v treh terminih:

1. termin: 1.7. – 5.7.2024 (rok za prijavo: 24.6.)
2. termin: 5.8. – 9.8.2024 (rok za prijavo: 30.7.)
3. termin: 19.8. – 23.8.2024 (rok za prijavo: 13.8.)

 

Program je BREZPLAČEN in potrebne so predhodne prijave. Prijava je mogoče le za celotni termin (teden).

 

Lokacija: Grablovičeva 28, Ljubljana – Vodmat

 

Poskrbeli bodo za to, da bo čas, ki ga bodo mladostniki preživeli z njimi zabaven in tudi koristen ter poučen. Ponuja se torej odlična priložnost za spoznavanje novih sovrstnikov ter pridobivanje novih znanj in izkušenj!

 

Počitniški program

 

Društvo za preventivno delo je prostovoljsko, nevladno, neprofitno društvo, delujoče že od sredine 90-ih let dalje. Deluje na področju socialnega in zdravstvenega varstva ter na področju vzgoje in izobraževanja. Najbolj prepoznaven projekt oz. program so »Mladinske delavnice«. Program je od leta 2015 tudi verificiran s strani Socialne zbornice Slovenije in spada v mrežo javnih socialnovarstvenih programov.

 

Finančno ga podpirajo Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti RS in Ministrstvo za zdravje RS ter nekatere občine na območju, kjer ta program izvajamo. Šolam ga priporoča tudi Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje RS. Poletni program »Hengaj z nami« pa financirajo MOL in MDDSZ RS.

 

Temeljni namen njihovih programov je med mladostniki krepiti razvojne in socialne možnosti za uspešno obvladovanje razvojnih kriz ter preprečevati socialno izključenost.

 

Več informacij: drustvopd.delo@amis.net, 040 354 194

 

Vir: Društvo za preventivno delo

Delite s prijatelji!

Novice srednjih šol

PONEDELJKOV POGOVOR PUNC

PONEDELJKOV POGOVOR PUNC

Mladi zmaji Bežigrad začenjajo z novimi delavnicami "Ponedeljkov pogovor punc" - toplo vabljena vsa dekleta, stara med 12 in 18 let.   V varnem in podpornem okolju se boste sproščeno družile, izmenjavale mnenja in odpirale zanimive teme, o katerih se ponavadi ne...

0 Comments

Uredništvo:

Srednjesole.si

Srednja šola se predstavi:

Šolski center Slovenj Gradec – Srednja zdravstvena šola

Šolski center Slovenj Gradec – Srednja zdravstvena šola

Poklic se predstavi:

Natakar

Natakar

Smer se predstavi:

GRAFIČNI TEHNIK – PTI

GRAFIČNI TEHNIK – PTI

Novice iz uredništva:

KATERE JE TVOJA NAJLJUBŠA BARVA IN KAJ POVE O TEBI?

KATERE JE TVOJA NAJLJUBŠA BARVA IN KAJ POVE O TEBI?

Barve lahko pomembno vplivajo na naš način razmišljanja, čustvovanja in delovanja. Naša najljubša barva pa lahko ogromno razkrije o naši osebnosti.   Nekateri imajo raje tople, drugi hladne barve. Različne barve lahko vzbudijo posebna čustva in spodbudijo močne...